- Kategorie
-
BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600
18.07
18.07
18.07
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Dostępność | 9 szt. |
Waga | 0.07 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5904816913019 |
Zostaw telefon |
Szerokość: 5 cm
Głębokość: 14 cm
Wysokość: 5 cm
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.