Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Wszystkie kategorie
- AKCESORIA KUCHENNE
- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI
-
AKCESORIA ŁAZIENKOWE
-
AKCESORIA ŁAZIENKOWE
- AKCESORIA DO PRANIA I PRASOWANIA
- CHUSTECZKI I PAPIER DO HIGIENY
- GĄBKI KĄPIELOWE
- KLAMERKI I SPINACZE
- KOSZYKI
- KORKI I ZATYCZKI DO ZLEWU I UMYWALKI
- MISKI
- MYDELNICZKI, PODSTAWKI POD MYDŁO, ETUI NA SZCZOTECZKI
- POJEMNIKI NA PROSZEK
- SZCZOTKI DO RĄK, PLECÓW, WANIEN I PUMEKSY
- SZCZOTKI WC I PRZETYKACZE
- UCHWYTY NA PAPIER, NOCNIKI, DESKI, NAKŁADKI
-
AKCESORIA ŁAZIENKOWE
- DOM I OGRÓD
- ZNANE MARKI AGD
- MARKA WŁASNA SZLEMIK
- O sklepie
- Dostawa i płatność
- Sprzedaż detaliczna i hurtowa
- Pomoc i kontakt
- Program lojalnościowy


















BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600
Szerokość: 5 cm
Głębokość: 14 cm
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
-
Polecamy
-
Produkty podobne