![BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600 BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600](/images/szlem/7000-8000/BIOTERM-Termometr-do-pieczenia-wedzenia-gotowania-0-120C-100600_%5B7204%5D_480.jpg)
![BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600 BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600](/images/szlem/7000-8000/BIOTERM-Termometr-do-pieczenia-wedzenia-gotowania-0-120C-100600_%5B7205%5D_480.jpg)
![BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600 BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600](/images/szlem/7000-8000/BIOTERM-Termometr-do-pieczenia-wedzenia-gotowania-0-120C-100600_%5B7206%5D_480.jpg)
![BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600 BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600](/images/szlem/7000-8000/BIOTERM-Termometr-do-pieczenia-wedzenia-gotowania-0-120C-100600_%5B7207%5D_480.jpg)
![BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600 BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600](/images/szlem/7000-8000/BIOTERM-Termometr-do-pieczenia-wedzenia-gotowania-0-120C-100600_%5B7208%5D_480.jpg)
![BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600 BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600](/images/szlem/7000-8000/BIOTERM-Termometr-do-pieczenia-wedzenia-gotowania-0-120C-100600_%5B7209%5D_480.jpg)
Szerokość: 5 cm
Głębokość: 14 cm
Wysokość: 5 cm
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C