BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600

Dostępność: 3 szt.
18.07
18.07
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Więcej o produkcie
Waga
0.07 kg
EAN:
5904816913019

Szerokość: 5 cm

Głębokość: 14 cm

Wysokość: 5 cm

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: