• Kategorie
  • BIOTERM Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+120°C 100600

14.76
14.76
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 48h
Dostępność 1 szt.
Waga 0.07 kg
EAN 5904816913019
Zostaw telefon

Szerokość: 5 cm

Głębokość: 14 cm

Wysokość: 5 cm

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.