Opis towaru: |
Jest doskonałym narzędziem do przyrządzania każdego rodzaju mięs takich jak: wątróbka, bitki, schabowy, piersi kurczaka itd. W czasie pracy nie powoduje pryskania mięsa, pracuje cicho, nie zakłócając spokoju domowników. Główną zaletą "WAŁKA" jest to, że włókna mięsa rozchodzą się równomiernie poprzez walcowanie, a nie spłaszczanie i ściskanie jak przy uderzeniach tradycyjnego tłuczka do mięsa. Przy kotletach z kością można używać wałka jak tłuczka do mięsa, nie obawiając się o jego uszkodzenie. "WAŁEK" posiada dwie wbudowane funkcje: nieobrotową oraz obrotową, w której jest prezentowany. Aby uzyskać wałek nieobrotowy należy dokręcić śrubkę znajdującą się w pierwszym rzędzie ząbków wałka małym śrubokrętem lub końcówką noża aż do zablokowania obrotu. Obie wersje można stosować w zależności od wygody i wyuczonych czynności manualnych. Wyrób posiada plakietkę z instrukcją obsługi w języku polskim, rosyjskim i angielskim. Rączki wałka produkowane są w siedmiu kolorach: czerwonym, białym, żółtym, brązowym, niebieskim, zielonym oraz czarnym. |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.